Sarah Vanhee / BOK

Welkom bij bodies of knowledge, of afgekort, BOK. Of in het Nederlands, « lichamen van kennis ».

BOK is een plek waar mensen van elkaar kunnen leren. Dingen die jemeestal niet leert, verteld door stemmen die niet altijd gehoord worden, uit verschillende delen van de samenleving en de wereld. In BOK wisselen we kennis uit die een rechtvaardigere en meer humane samenleving voedt. Het is een ruimte om te luisteren, te vragen, te verbinden.BOKverwelkomt eerder levensexperts dan professionele autoriteiten. 

BOK is een kunstproject geïnitieerd door Sarah Vanhee, in de herfst 2020, als een nomadische klasruimte in Brussel. Onder een kleurige tent of een rode parasol, komen mensen samen om kennis te delen. Zo groeit een ongelofelijke divers en enthousiast leergemeenschap. Deze herfst staat de BOK-tent voor drie maanden in het centrum van Brussel Stad. Dit is waar Sarah, samen met haar medewerkster Flore, nu mee aan het werk is tijdens deze residentie hier bij Kaos. Ze gaat verder met het verzamelen van alternatieve kennis die aanwezig is in de stad. Hoe beslis je of je autoriteiten gehoorzaamt of niet?Wat kunnen we van onze dromen leren?Hoe kun je op een ethische manier wonen? Hoe leer ik te durven zeggen wat ik denk? 
Wie is jouw heldin? enz. 

Heb je zelf kennis die je graag wil delen met anderen? Wat wil je zelf graag leren? Wil je ook leren over wat anders weinig zichtbaar is in de samenleving?

Meer info:www.bodiesofknowledge.be 

BOK
BOK
BOk
BOK