13/06/2024

‘Vibrant Mind’ @ PSC Elsene

‘The Vibrant Mind: Exploring Mental Health Through Artistry' is een pan-Europees project dat zich inzet om mensen met een psychische kwetsbaarheid te empoweren d.m.v. de expressieve kracht van kunst. Dit project creëert een platform waar kunstenaars die te maken hebben met verschillende psychische aandoeningen hun werk kunnen tonen op verschillende locaties in Europa, van traditionele galeries tot patiëntenorganisaties en meer.
 
Om de komst van Vibrant Mind naar Brussel te vieren, organiseert GAMIAN-Europe in samenwerking met KAOS en Psycho-Sociaal Centrum Elsene, en met de begeleiding van Sven unik-id, een openingsevenement met kunstenaars en deskundigen op het gebied van geestelijke gezondheid uit heel Europa op 13 juni tussen 19:00 en 21:00 CET in PSC Elsene.
 
Er zullen gedurende de avond verschillende sprekers zijn, variërend van beleidsmakers tot kunstenaars en ervaringsdeskundigen die hun gedachten zullen delen over alles wat te maken heeft met geestelijke gezondheid en kunst. De volledige sprekerslijst en het programma worden binnenkort bevestigd.
Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

Voor livemuziek en een receptie wordt gezorgd.

Practical:
Thursday June 13, 19:00 - 21:00 CET
@PSC Elsene, 102 Gewijde Boomstraat / 102 Rue de l’Arbre Bénit, 1050 Brussels
REGISTER HERE

beeld (c) Jason Albertini

(c) Jason Albertini