KAOS Talks - Introspection Music Experience

KAOS Talks zijn gespreks- en debatavonden die KAOS organiseert in het kader van het residentieprogramma. Volg gratis de online KAOS Talks in het kader van het Europese muziekproject Introspection Music Experience. Deze worden uitgezonden vanuit het Museum Dr. Guislain te Gent.

29/01/2021 - Muzikante Chloë Nols inviteert voor de eerste KAOS Talk psychoanalyticus en professor klinische psychologie Abe Geldhof die het zal hebben over psychische kwetsbaarheid, psychoanalyse en kunst.

LINK : HIER

12/02/2021 - KRANKLAND inviteert voor de tweede KAOS Talk Philippe Cortens voor een lezing over muzikant/therapeut Jean Hoyoux.

LINK : HIER

19/02/2021 - Korneel Muylle inviteert voor de derde KAOS Talk creatief therapeute en fotografe Kim Note, Dirk Bryssinck (klinisch psycholoog die sinds 1986 werkt in de Psychiatrische Centra Gent-Sleidinge. Momenteel werkt hij in 'Villa Voortman', een ontmoetingshuis in Gent dat hij 8 jaar geleden oprichtte) en Wim De Winne (werkte als dramadocent/acteur binnen Kopergietery Gent en W.O.C.K Gent. Vanaf juli 2020 is er Wimper, dat Wim runt als zelfstandig artiest/docent en waarvoor hij onder andere intieme theaterproducties zal creëren die op de school zelf worden gespeeld) voor een gesprek.

LINK : HIER

Financieel ondersteund door het Fonds De Vrienden van KAOS.

Meer info:
www.ime-project.com

De steun van de Europese Commissie voor de productie van deze publicatie vormt geen goedkeuring van de inhoud die alleen de standpunten van de auteurs weergeeft, en de Commissie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het eventuele gebruik van de informatie in deze publicatie. thom

KAOS Talk
met de steun van:
Vlaanderen - verbeelding werkt
Vlaamse Gemeenschapscommissie
Gemeente Elsene
co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union