Korneel Muylle & Slow Lee / Introspection Music Experience

Korneel Muylle, is een Brugse singer-songwriter die bekend is van zijn band Slow Lee. Na zijn jazzstudie in Antwerpen begon hij zich te verdiepen in het vakmanschap van tekstschrijven. Hij laat zich inspireren door artiesten als Amos Lee, Tom Waits, Elvis Costello. Soms kan je iets aanraken met je ogen dicht. Puur op basis van een gevoel. Er zijn muzikanten die hamers uitdelen, ze in het rond slaan en de wereld met geweld veroveren. En dan zijn er nog muzikanten die zich stilletjes ontwikkelen en geleidelijk aan juweeltjes loslaten.

Korneel behoort tot de tweede categorie.

In zijn liedjes zoekt Korneel naar antwoorden op de moeilijkere thema's in dit leven.De maakbare wereld blijkt niet zo mooi te zijn als gesuggereerd.

Info : Korneel Muylle / Slow Lee

Introspection Music Experience (IME) is een Europees muziekproject met partners in België, Griekenland en Spanje. In het kader van IME selecteerde KAOS muzikanten Chloë Nols, Thomas Werbrouck en Korneel Muylle via een open call. Vanuit residenties bij KAOS zullen ze nieuwe songs en video’s creëren die iets vertellen over het leven met een psychische kwetsbaarheid en het daarop rustende stigma.

Info : www.ime-project.com

Gesteund door Fonds Vrienden van KAOS, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Korneel Muylle
Korneel Muylle
Introspection Music Experience
Korneel Muylle
met de steun van:
Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
Vlaanderen - verbeelding werkt