EVENT / TENTOONSTELLING / Akrostiş - lancering magazine 'Waan-Zin'

Op vrijdag 19 januari ben je van harte welkom op de lancering van het 'Waan-Zin'-nummer van het Vlaams-Turkse kunsttijdschrift Akrostiş bij Rift. te Geel.

 

Schrijver en redactielid Akim AJ Willems verbleef in het najaar van 2017 een week in de KAOS-artiestenresidentie om te schrijven aan zijn bijdragen voor dit Akrostiş-nummer. Hij ontmoette er onder andere kunstenares Myriam Loyens. Van haar kun je nieuw werk bewonderen in de tentoonstelling georganiseerd naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Akrostiş!

 

Praktisch:

20.00: start

 

20.15: Korte verwelkoming door de mensen van Yellow Art/Rift.

 

20.20: Poëzie van Akim A.J. Willems

 

20.35: Poëzie door Nerkiz Sahin (dichteres/beeldend kunstenares, begeleidde een workshop bij Yellow Art)

 

20.50: voorstelling nummer Waan-Zin door hoofdredacteur Gülcan Kahraman + muziek door Wim Winter op de bağlama; Wim zingt gedichten in het Turks én het Nederlands

 

21.10: officiële opening van de tentoonstelling met werk van kunstenaars van KAOS & Yellow Art met een hapje & drankje & muziek.

 

Doorlopend: de documentaire kortfilm 'Mijmeringen' van Adriaan Vankeerbergen over kunstenares Myriam Loyens (KAOS) & projectie van foto's van het Yellow Art-project (door fotografe Mieke Debrabandere)

 

Adres: Yellow Art/Rift., Pas 204, 2240 Geel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ TERUG NAAR PROJECTEN OVERZICHT

NEWSLETTER

 / LAAT JE EMAIL HIER NA: